Ik ben kwaad

Ik ben kwaad, heel erg kwaad! Kwaad op mijzelf. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als ondernemer en toch maakt het niet uit als je het hebt over het opbouwen van een nieuw bedrijf.

Ik moet lachen, heel erg hard lachen! Lachen omdat ik ruim 15 jaar ervaring heb als ondernemer en toch maakt het niet uit als je het hebt over het opbouwen van een nieuw bedrijf.

Het opbouwen of uitbouwen van een bedrijf is een kwestie van uitproberen, testen, aanpassen, weer proberen, testen, aanpassen en weer proberen en weer testen.

Dit proces is een continu proces en het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt.

Sterker nog, als je ervaring hebt dan kun je misschien wel heel veel positieve ervaringen hebben opgebouwd over hoe bepaalde dingen werkten in andere bedrijven.

Dit wil echter niet zeggen dat het ook werkt met het opbouwen van een nieuw bedrijf, of een vergelijkbaar bedrijf, in een andere tijd.

Ook helpt het niet om ervaring te hebben in allerlei dingen die je bij eerdere bedrijven juist niets gebracht hebben.

Want deze ervaringen neem je nu mee en hierdoor denk je dat dit bij het nieuwe bedrijf ook niet gaat werken, omdat dit bij andere bedrijven ook niet werkte.

Deze beperkende gedachten ontstaan door niet of juist wel succesvolle ervaringen vanuit het verleden. Deze gedachten kunnen heel erg tegenwerken in het opbouwen van een nieuw bedrijf.

Ik ben heel blij, heel erg blij! Blij voor mijzelf, omdat ik ruim 15 jaar ervaring heb als ondernemer en toch maakt het niet uit als je het hebt over het opbouwen van een nieuw bedrijf.

Ik ben blij, heel erg blij! Omdat ik iedere dag hierdoor gedwongen word nieuwe dingen te leren en te groeien als mens en ondernemer.

Ik help Mindfull-Millenium ondernemers hun dromen te realiseren! Met bewezen technieken help ik jou je bedrijf in dienst te stellen van jouw leven. Niet alleen voor jezelf, maar ook zodat jij weer andere mensen kunt helpen.

Wil je hier meer over weten? Boek dan een kennismakingssessie door op onderstaande link te klikken: www.markdaamen.nl/contact

No Comments

Post A Comment