Mijn mislukte boerenkool en natte hond

Zoals jullie weten kan het in Nederland onwijs hard regenen. Wanneer ik dan mijn hond ga uitlaten, laat ik me vrij vaak flink natregenen 😄

Stiekem geniet ik van dat weer, want het is daardoor lekker rustig en de bomen hebben weer een keer een andere kleur. Heerlijk om me zo te ontspannen.

Thuisgekomen ben ik bezig met een schema voor mijn voedingspatroon.

Mark Daamen1x in de 2-3 maanden wil ik een andere structuur aan mijn leven geven.

Dit om te zorgen dat ik gedwongen word alles opnieuw te bekijken. Vandaag is mijn eetpatroon aan de beurt. Doe jij dit weleens? Zeker een aanrader! Want zo houd ik mezelf in ieder geval scherp.

Ik heb daarna mijn boerenkool gegeten. Het smaakte nergens naar… Zelf ben ik niet zo’n koker, maar ik vind het wel leuk om met eten bezig te zijn.

Boerenkool klaarmaken heb ik nog niet eerder gedaan. En eerlijk gezegd kom ik eigenlijk tot de conclusie dat ik nog meer moet oefenen. Nadat ik de helft heb opgegeten, besluit ik het erbij te laten.

Na het mislukte eten heb ik een bad met heet water laten vollopen. Ik wilde namelijk na alle drukte van afgelopen week, wat mediteren.

Tijdens het mediteren laat ik al mijn gedachten komen en gaan. Maar in dit geval wilde ik ze niet laten gaan.

Want toen alles van afgelopen week door mijn hoofd suisde, ontstond er een briljant businessplan in mijn hoofd. En ik weet zeker dat het briljant is, omdat het namelijk ontzettend simpel is. Het is zo simpel, dat het daardoor briljant is 😉. Ik geloof er 100% in dat de meest briljante ideeën bijna altijd simpel zijn.

De momenten waarop ik mezelf inspireer zijn de momenten waarop ik me ontspan door mijn hond uit te laten in de plenzende regen, een bad te nemen of met andere ondernemers te sparren.

Afgelopen week heb ik dan ook veel verschillende meetings met ondernemers gehad. Dit vind ik heerlijk, want met hen kan ik sparren over ondernemerschap. Tijdens dit soort gesprekken krijg ik altijd weer een positieve dosis motivatie.

Hoe inspireer jij jezelf? Laat je het ‘gewoon gebeuren’? Of creëer je actief momenten om dit soort momenten toe te laten en op te zoeken? Leuk als je wat laat weten, dan kun je mij misschien weer inspireren.

No Comments

Post A Comment