Verbeelding is belangrijker dan kennis

Grote dromen.

Ik droom dat ik in een stadion op een podium sta met 50.000 mensen. 50.000 mensen die gekomen zijn om fit te worden. Fit om de uitdagingen die zij hebben aan te kunnen. Fit genoeg om zowel fysiek als mentaal door de weerstand heen te gaan. Op weg naar een mooier, gelukkiger en rijker leven. Een leven wat je nog niet verdiend hebt, maar wel kunt verdienen.

Er is iets gebeurd bij deze mensen, dat ze nu zeggen:

“En nu moet het anders!”

  • Ze hebben voor de laatste keer financiële stress gehad.
  • Ze hebben voor de laatste keer iemand anders hun agenda laten bepalen.
  • Ze hebben voor de laatste keer een relatie die niet werkte.
  • Ze zijn voor de allerlaatste keer ontevreden over hun leven.

Het MOET nu anders!

Want deze 50.000 mensen willen bereiken wat voor iedereen mogelijk is. Een leven waar JIJ bepaalt wat je gaat doen. Niet een manager, directeur, werkgever of opdrachtgever, maar JIJ.

Een liefde en connectie met je romantische partner die zoveel brengt. Juist door te leren geven en niets terug te verwachten. Te vertrouwen op jezelf en op de toekomst.

Een bedrijf wat in dienst staat van je persoonlijke leven. Een leven waarvan jij de contouren geschetst hebt, op een spierwit vel papier. De blauwdruk van het leven wat je wilt verdienen en waarvoor je bereid bent om te werken. Om je spieren op te bouwen. Want alleen dat staat nu tussen jou en je gewenste situatie in.

De kracht, het doorzettingsvermogen, de passie en drive om je blauwdruk te gaan bouwen en het allerbeste in jou naar boven te halen. Want alles zit al in jou of kan met een paar drukken op de knop gedownload worden.

Maar welke knoppen dan? En waar moet ik beginnen?

Daarmee ga ik je helpen, maar alleen als je echt wilt.

Ik help Mindfull-Millenium ondernemers hun dromen te realiseren! Met bewezen technieken help ik jou je bedrijf in dienst te stellen van jouw leven. Niet alleen voor jezelf, maar ook zodat jij weer andere mensen kunt helpen.

“Verbeelding zit in jou, de rest kun je leren!”

Mark Daamen

En als je ondertussen wacht totdat we een afspraak hebben? Verbeeld je dan eens hoe jouw leven eruitziet als je dit zelf mag bepalen? Maak hiervoor een schets op papier, of gebruik steekwoorden.

Waar zou je dan zijn?

Met wie zou je daar zijn?

Hoe kijk je naar jezelf?

 

Veel succes!

Groetjes,

Mark

No Comments

Post A Comment