Op 25 februari 2019 kreeg ik van een oude vriend, laten we hem ‘Sander’ noemen, de felicitaties voor mijn verjaardag.

Sinds 2001 is dat het enige contactmoment dat wij hebben in het jaar. Maar evengoed is dat toch leuk om te ontvangen.

Hij heeft zijn leven buiten Europa opgebouwd. En hoewel we dit tegenwoordig meer gewend zijn, was het toen hij vertrok niet vanzelfsprekend dat je nog contact hield.

De wereld was “toen” nog groter.

Dit jaar stuurde Sander een foto van zichzelf op een Harley Davidson mee. Via Linkedin had hij gezien dat ik veel motorreizen door Europa maak. Hij wilde kennelijk laten weten dat hij ook nog steeds in het zadel zat.

Voor de motorfreaks. Mijn zadel is op een oranje BMW K1300R. Een motor van nog geen 250 kg met een max koppel van 140Newton en bijna 180PK. Dat is de trekkracht van één paard per 1,39 kilo.

Niet dat we ons tegenwoordig nog kunnen voorstellen hoeveel een paard aan trekkracht heeft, maar toch leuk om even te noemen ?.

Vandaag stond ik na het sporten onder de douche en opeens moest ik eraan denken (waarom heb je dit momenten altijd onder de douche!?).

Ik had van een vergelijkbare motor zeker tot aan mijn 18e jaar een poster boven mijn bed hangen.

Die poster hing daar om mij te herinneren aan de droom zo’n motor te hebben.

Maar ook om ooit op die motor Route66 te gaan rijden.

Route66 is een oude weg die van Chicago naar Santa Monica, bij Los Angeles, loopt en is voor motorrijders (en volgens mij ook automobilisten) de ultieme roadtrip.

Dus opeens had ik onder de douche de helderheid van mijn oude droom.

Mijn oude bucketlist ding, die niet eens op mijn bucketlist staat. Eigenlijk heb ik geen bucketlist, maar goed. Dat is weer wat anders.

Dit komt omdat ik redelijk ‘Quick Start’ ben. Wat in dusverre betekent dat ik goed ga op onzekerheid.

En dat ik het heerlijk vind om van een idee snel iets concreets te maken. Ik ga dus een trip plannen om binnen nu en het einde van het jaar deze trip te gaan maken.

Stap 1. Sander een berichtje sturen of hij zin heeft om mee te gaan

Stap 2. Boeken

Stap 3. Gaan

Wil jij leren hoe jij jouw dromen werkelijkheid kunt maken? Hoe je inzicht krijgt in jouw kracht om een bijzonder leven op te bouwen? Volg me dan op Instagram Extremegroei.nl voor dagelijkse inspiratie. ?

Recommended Posts