fbpx Skip to content

Testimonials

Ervaringen van anderen

Training via Meetingsinthesun

“Ik heb geleerd om helemaal terug naar de core te gaan en eens te gaan kijken waar ik helemaal mee kan stoppen, voordat ik over slimme trucjes ga nadenken.”

Esmay Verschuren - Oprichter Prettyeco Official

Training via Meetingsinthesun

“Deze dag heeft mij flink geactiveerd om met de fundering van mijn bedrijf aan de slag te gaan.”

Tom Doms – Fotograaf

Training via Meetingsinthesun

“Wat ik vanaf nu anders ga doen, is alle processen in kaart brengen en kijken wat ik kan stoppen, automatiseren, optimaliseren en delegeren.”

Robert Hoekstra – Ondernemer

Deelnemers WinstProgramma

“Wat er op zo een intensieve dag gebeurt: je doelen worden niet alleen duidelijker, maar je visie wordt helemaal duidelijk. Je wordt gedwongen om terug te gaan naar waarom je doet wat je doet en ook waarom je daar naartoe wil. En dat helpt heel erg met het concreet maken van je actiepunten.”

Ingèr Vierhout en Mark Westhovens – Oprichters van De Social Media Coach

Deelnemer WinstProgramma

"Nu ik mijn doelen helder heb, maakt het mij makkelijker om nee te zeggen tegen bepaalde projecten die niet bijdragen aan mijn doelen. Daardoor is het makkelijker om de focus te houden op waar ik zelf heen wil en waar ik blij van word."

Lisa van Ganzewinkel - Oprichter FabulisMedia

Deelnemer WinstProgramma

“Mark heeft mij laten zien dat inzicht krijgen in je bedrijf en werken aan je bedrijf echt super belangrijk is”

Naomi Wijnands - Oprichter Naomi Haar Atelier

Deelnemer ExtreemProgramma

“Ik dacht als ondernemer alles zelf te moeten doen. Er kwam weer een oude belemmerende overtuiging van vroeger langs: ik moet alles zelf doen en vraag vooral geen hulp van anderen. Door de cursus die ik volg bij Extremegroei.nl ben ik zoveel meer van mezelf te weten gekomen, hoe ik ben en waar ik in het werk energie van krijg.”

Irene Elbers – Body and Mind coach

Training via Meetingsinthesun

“Dank voor de presentatie/ workshop/ belegeiding  (can’t find the right word). Dank! Ook al was het merendeel bekend, het heeft me toch wel aan het denken gezet. Opnieuw de juiste vragen horen.Geniet van je avond! En zeker tot een volgende keer ergens.”

Rubeneur

Workation Lissabon met Meetingsinthesun

Een mega reality check ervaren over meaningfull work ipv busy work dankzij Mark Daamen. Leren over teams bouwen en groei. Fired up!

Nina de Korte - Eigenaar Out Of The Grey

Deelnemer WinstProgramma

Ook al ben ik nog maar net met het WinstProgramma van Mark begonnen, hij maakt al impact op mij vanaf het begin. Dankzij zijn aanbeveling van de Kolbe test ben ik me meteen 100% gaan verdiepen in 'what makes me tick' en heb ik nu al meer mijn dag ingericht op basis van waar ik goed in ben en wat me energie geeft. Toen hij dat vertelde snapte ik meteen waarom ik zo vaak weinig energie had als ik mezelf een paar schoppen onder de kont gaf om taken uit te voeren. Dat werkte gewoon niet voor mij. Nu pak ik de dag anders aan en daar wil ik zeker nog verder mee gaan, want dat werkt zoveel fijner! Ook na het toepassen van zijn tips over doelen stellen vanuit je hart en je waarom weten, gaat alles soepeler. Ik heb het dan ook ter harte genomen en door alle persoonlijkheidstesten had ik daar nu ook veel meer richting bij. Ben er nog niet 100% uit, maar voel wel mijn intrinsieke motivatie toenemen om grotere impact te maken. Al met al weet Mark met zijn rust en kalmte iedere keer de juiste dingen te zeggen en dat inspireert me enorm. Ik kijk enorm uit naar dit jaar!

Esther de Boer - Coach

Deelnemer WinstProgramma

Het meest waardevolle wat ik uit het programma van Mark heb gehaald, zijn eigenlijk de duidelijke en concrete stappen om je bedrijf te laten groeien

Nina Hoek van Dijke: Oprichter van Jong en je Wil Wat

Meer reviews:

Workation Lissabon met Meetingsinthesun

Mechteld Petersen - Marketing en Innovatie Strateeg

Workation Lissabon met Meetingsinthesun

Ron Strik - Creative Context Coach

Workation Lissabon met Meetingsinthesun

Leontine Jacobs - Mede eigenaar Mistermagpie

Workation Lissabon met Meetingsinthesun

Ilse de Smit - Project Coordinator.

Deelnemer WinstProgramma

Alex Malone - Eigenaar Meetingsinthesun

Deelnemer ExtreemProgramma

John Sandiford – Influencer en UX Designer​